HappyHomeArt, meubels voor volwassen 

Soms heeft een ruimte in huis een bijzonder meubel nodig om het helemaal af te maken. Een unieke boekenkast, bijzondere eettafel of leuke opvallende stoeltjes om maar wat voorbeelden te noemen. Graag denk ik ook mee om jouw woon-, slaap- of werkkamer helemaal af te maken. Uiteraard passend bij de stijl die jij voor ogen hebt of juist helemaal anders om qua uitstraling onderscheidend te zijn. Een element dat meteen opvalt bij je bezoekers en waar je elke dag schik van hebt.

Onderstaand zie je enkele voorbeelden die ik al heb mogen maken. Uiteraard ter inspiratie, want ook jouw meubel maak ik helemaal op maat en is daardoor uniek!

Kijk hieronder voor nog meer voorbeelden

Andere kindermeubels

Ik maak ook andere kindermeubels! Ben je benieuwd … klik dan op ‘kindermeubels’ in de navigatie bovenin of het hamburgermenu en de verschillende kindermeubels verschijnen in beeld.

MEER WETEN?
VRAGEN?

Wil je meer weten? Heb je vragen? Of wil je een keer komen kijken? Je kan me altijd bellen of mailen en uiteraard maak ik graag een afspraak om je te ontvangen in mijn showroom in Eindhoven of werkplaats in Nuenen.